Készenlét Zrt. - Faresin Leader PF Compact önjáró etetőkocsi

Faresin Leader PF Compact önjáró etetőkocsi

A  Leader PF Compact sorozat a keverőkocsik olyan családja, amely változatlanul megtartja a sorozat minden erősségét, ugyanakkor a jármű csökkentett magassággal és hosszúsággal készül.

Leírás

KOMPAKT VÁLTOZAT

A szűk átjárókkal rendelkező istállókhoz tervezett Leader PF Compact sorozat a keverőkocsik olyan családja, amely változatlanul megtartja a sorozat minden erősségét, ugyanakkor a jármű csökkentett magassággal és hosszúsággal készül.

CSÖKKENTETT MAGASSÁG

A STANDARD VÁLTOZATTAL MEGEGYEZŐ ŰRTÉRFOGAT

IDEÁLIS ALACSONY ÉPÜLETEKKEL RENDELKEZŐ ÜZEMEK SZÁMÁRA

NAGY TELJESÍTMÉNY, KIS MÉRET

 

A LEADER PF ETETŐKOCSIK KÉT VÁLTOZATBAN KAPHATÓAK

ECOMIX
Magas minőség
A homogenitás tiszteletben tartása
Kisebb teljesítményfelvétel
Költségcsökkentés
A dízelmotor fordulatszámának automatikus szabályozása

TECHNOLÓGIÁK
részlegesen önzáró automata differenciálmű
4 kerék kormányzás
3 kormányzási mód
3 vezetési mód

 

ECOMODE
Az Ecomix verzió minden előnyével
40 km/h végsebesség
átvitelek gazdaságossága
ideális ellenkormányzáshoz
Nagygazdaságok számára javasolt

TECHNOLÓGIÁK
ASR kipörgésgátló
Hill Holder lejtmenet-vezérlő
4 kerék kormányzás
3 kormányzási mód
3 vezetési mód

 

PF KABIN: VEZÉRLÉS, LÁTHATÓSÁG ÉS KÉNYELEM

Az önjáró PF vezetőfülkéje úgy került kialakításra, hogy megfeleljen a napi több munkaórát gépben töltő kezelő igényeinek, köszönhetően az integrált vezetőhelynek. Ennek segítségével az elsődleges parancsok a joystickon keresztül történő elsődleges vezérlésnek és a másodlagos pedig az elülső billentyűzeten keresztül kezelhetők. Az irányíthatóság és a kényelem normává vált PF etetőkocsik tervezése és kialakítása során.

 

KIMAGASLÓ HATÉKONYSÁGÚ MARÓEGYSÉG

A Faresin által kifejlesztett és S355 minőségű acélból gyártott masszív szerkezet garantálja a gép hatékonyságát és tartósságát. A rozsdamentes acélnak köszönhetően különösen a leginkább kopó alkatrészek ellenállóképessége növekedett meg.
A maróegység három forgási sebessége lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a betárolandó takarmány függvényében mindenkor a legjobb megoldást válassza, a rostok minőségi tulajdonságainak maximális tiszteletben tartásával, akár 10 m3/perc betöltést is elérve az elektronikusan vezérelt rendszernek köszönhetően.

 

AUTOMATIKUS IRÁNYVÁLTÁS
A maróegység a forgási irány és az emelkedés/süllyedés megfordítására szolgáló automatikus rendszerrel van felszerelve.

 

KÜLÖNBÖZŐ ÁTMÉRŐK
Különböző átmérők a különböző típusú termékekhez: a 600 mm-es a rostos termékekhez ajánlott a nagyobb vágási teljesítmény és a betárolás állandósága érdekében, a 700 mm-es pedig a fokozottabb takarmánykímélést igénylő silózott termékekhez.

 

VÁGÓRENDSZER: ROSTKÍMÉLÉS, TISZTA VÁGÁS

A vágórendszer lehetővé teszi a szalma és a széna aprítását további gépek használatának szükségessége nélkül, és optimalizálja az egygépes üzemmódot. A PF Line termékcsalád - igény szerint - egy egyedülálló hatékonyságú vágórendszert is tartalmaz: a fix illetve kézzel állítható kések és ellenkések új rendszerének köszönhetően a takarmányok már tökéletesen felvágva kerülnek a keverőhombárba, messzemenően kímélve a rostokat és nagy teljesítményű munkavégzést garantálva.
A Leaderekre felszerelt, vágórendszerrel ellátott maróegység egy, az optimális rosthosszúság igényének kielégítésére tervezett opcionális kiegészítő, ami jelentősen képes csökkenteni a vágási és keverési időt, és következésképpen az összfogyasztást.

 

A LEGHATÉKONYABB MARÓGÉM A PIACON

A Faresin tapasztalata alapján kialakított 800 mm-es marógém a piacon szokásosnál nagyobb méreteinek köszönhetőeN egyedülálló betárolási kapacitást biztosít a rostok teljes kímélése mellett.

ELŐNYÖK

Jelentősen csökken a betárolási idő a nagy méretének köszönhetően.
Alkalmas magas silófalakhoz (6,1 m-ig).
Jobb rálátási lehetőség a kezelő számára.
Automatikus dugulásmegelőző rendszer.
A visszarúgásokat megkönnyítő marógém-felfüggesztési rendszer.
Könnyen hozzáférhető garat a marógémen.

 

GEOMETRIA A HOMOGENITÁS SZOLGÁLATÁBAN

A precíziós takarmányozás (Precision Feeding, PF) koncepciójához hű Faresin keverőkocsin a csiga és a hombár különleges alakú kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi tökéletesen homogén keverékek nagyon gyors előállítását, a különböző összetevők űrtérfogatfüggő arányának köszönhetően pedig a kezelési és fogyasztási költségek jelentős csökkentését.
Kiemelendő, hogy a keverőhombár kiváló minőségű S355 acélból készül, 8 mm oldalfal- és 15-20 mm fenéklemezvastagsággal, ami ellátható rozsdamentes acél bevonattal, a mindennapi elhasználódásnak kitett, leginkább kopó alkatrészek nagyobb tartóssága érdekében.

 

PF KIHORDÁS: LINEARITÁS ÉS PÁRATLANUL KÖNNYŰ KIHORDÁS

A csigák alakjának, a keverőhombár geometriájának és az egyedi Unloading Blade-nek a kombinációja lehetővé teszi a hombár aljának felülmúlhatatlanul alapos tisztítását, és a kivételes kihordási linearitást, köszönhetően a nagyméretű ajtónak és a méhsejtes szerkezetű PVC kihordószalagnak.

MOZGATHATÓ KIHORDÓSZALAG
Kérésre kapható a hidraulikusan 400 mm-ig mozgatható kihordószalag, 650 és 850 mm közötti hosszúsággal.

SZÉLESEBB KIHORDÓSZALAG

900 mm-re megnövelt szélességű kihordószalag, amely felgyorsítja és megkönnyíti a kihordást még a hosszú és rostos termékek esetében is.

 

RÖVIDEBB ALVÁZ ÉS TENGELYTÁVOLSÁG

20 cm-rel rövidebb az alváz a fordulási sugár csökkentése érdekében. A Leader PF termékcsalád 3 féle kormányzási rendszerrel és összkerékhajtással felszerelt gépekből áll, amelyek a csökkentett fordulási sugárnak és tengelytávolságnak köszönhetően nagyfokú manőverezhetőséget és fordulékonyságot eredményeznek. Ez lehetővé teszi, hogy a jármű könnyedén mozogjon a kisebb méretű vagy korlátozott térrel rendelkező istállókban is.

3 FÉLE KORMÁNYZÁSI RENDSZER ÉS ÖSSZKERÉKHAJTÁS

A 3 féle kormányzási rendszer és az összkerékhajtás minden munkakörülmény között teljes körű irányítást tesz lehetővé, és drasztikusan lerövidíti a gépek fordulási sugarát.

 

MŰSZAKI ADATOK:

 

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés