Készenlét Zrt. - Faresin Stationary keverőkocsik

Faresin Stationary keverőkocsik

A Faresin PF telepített termékcsalád megfelelő megoldás lehet biogázüzemek és állattenyésztő üzemek számára

Leírás

A Faresin PF telepített termékcsalád megfelelő megoldás olyan biogázüzemek és állattenyésztő üzemek számára, amelyek olyan etetési ciklusokat alkalmaznak, ahol a keveréket a kocsi hombárjában készítik el, majd más rendszereken keresztül osztják szét.
Ez a termékcsalád továbbá lehetőséget kínál bizonyos tartozékok, például a szalag, a kihordás, a különböző - akár 110 kW teljesítményű - villanymotorok és a különböző áttételek konfigurálására is a teljesítmény növelése és a fogyasztás csökkentése érdekében.

 

A mai mezőgazdaság új piaci lehetőségeket keres, beleértve a mezőgazdasági biomasszából történő biogáztermelést is. Ez egy összetett ágazat, ahol az üzleti tevékenység minden eleme - a szántóföldtől az erjesztőműig - hozzájárul a rendszer hatékonyságához és a nyereségesség növeléséhez. Az erjesztőművet tápláló termékek minősége, alakja és összetétele olyan tényezők, amelyek megfelelő kezelés esetén jelentősen befolyásolhatják a végeredmény minőségét. Az ágazatban szerzett tapasztalataival felvértezve a Faresin az üzemek kezeléséhez szükséges professzionális gépek - keverőkocsik és teleszkópos rakodók - teljes választékával áll a szakemberek rendelkezésére, valamint tanácsadást is biztosít a beérkező biomassza értékének növelésére alkalmas munkakritériumok kiválasztásával kapcsolatban. A vállalat erőssége abban rejlik, hogy a biogázüzemek táplálását jellemző számos változót tesztelte már azzal a céllal, hogy a biogáz biztonságos, hosszú távon megtérülő befektetéssé váljon.

 

 

VILLANYMOTOROK 110 KW TELJESÍTMÉNYIG

A keverőcsigákat masszív bolygóműves hajtóművek hajtják, amelyek villanymotorok által vezérelt hajtásrendszerekhez kapcsolódnak, amelyek funkcióit vezérlőpanelek irányítják és szabályozzák. Többféle kihordási lehetőség biztosítja, hogy bármilyen biogáz- vagy állattenyésztő üzemben használható legyen.
A motorok a választott típustól függően Soft Start lágyindítással vagy inverteres rendszerrel működtethetők.

 

KIHORDÓSZALAG

A telepített keverőkocsik az ügyfél igényei szerint különböző kihordási rendszerekkel is felszerelhetők.

 

KÖZVETLEN AJTÓ ÉS KIHORDÓCSÚSZDA

Ideális a termékeknek közvetlenül az automata berendezésekbe vagy más elosztórendszerekbe történő kihordásához.

LÁNCSZERKEZETŰ SZŐNYEG ÉS GUMIHEVEDER

Ez a megoldás lehetővé teszi a terméknek több mint 4 m magasságig történő kihordását, és más anyagok betárolását közvetlenül a keverőkocsikba.

 

 

Műszaki adatok:

 

Képek

Prospektusok

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés