Készenlét Zrt. - Kverneland Exacta EL műtrágyaszóró

Kverneland Exacta EL műtrágyaszóró

Exacta EL a legkisebb és legkompaktabb műtrágyaszóró modell

Leírás

Kompakt és teljes

A Kverneland Exacta EL egy nagyon kompakt műtrágyaszóró, amely mindegyik traktor típushoz tökéletesen illeszkedik. Alapkivitelben tartalmazza a szemcseméret osztályozó dobozt, mellyel meghatározható a műtrágya karakterisztikája és a minősége. A CentreFlow rendszerrel és a 4 darab cserélhető lapáttal tárcsánként az Exacta EL a legkisebb modell, de már ez is rendelkezik a Kverneland Exacta műtrágyaszóró család összes tulajdonságával, mint pl.: a háromszög alakú szóráskép 21m munkaszélességig.

Az előnyei:

    CenterFlow szórási rendszer
    Könnyen beüzemelhető és beállítható
    Határszórás könnyű!

  * Függ a műtrágya típusától és a szórólapátok fajtájától

 

Centre Flow szórásrendszer

Nincs verődés, nincs ütődés, nincs porosodás: központi ráfolyással, a műtrágya még a szórólapátok elérése előtt, folyamatosan veszi fel a centrifugális erő segítségével a tárcsa forgási sebességét.

Pontos szóráskép: A nagy átmérőjű 8 lapátos tárcsák, 9-45 m-es munkaszélességű szórást tesznek lehetővé. A dupla átfedésű szóráskép páratlanul pontos szórásképet biztosít. Ez nagyon fontos a nagy teljesítményű műtrágyázás ás haladási sebesség esetén.

Minimális szélhatás, maximális tolerancia: Lapos/sík szórótárcsák és vízszintes szóráskép szimmetrikus szórásképet ad.

Következetes szóráskép: 8 lapát szórótárcsánként, 8 szektor fordulatonként egyenletes eloszlást biztosít. Dupla átfedésű szóráskép.

Garantáltan pontos szóráskép dombos területen is: A műtrágya mindig ugyanazon a ponton - feladási ponton - folyik rá a szórólapát teljes hosszában végig "utazik".

 

CentreFlow Szórási Rendszer

 

Határszórás

Kverneland által az Exacta EL típushoz ajánlott a határszóró lemez a határszóráshoz. Az összes munkaszélességhez pontosan beállítható.

Ha csak egy oldalra szórunk, akkor a traktor kb. két méterre haladhat a tábla szélétől.

Művelőútról való szórás esetében, a traktorral az első művelőúton haladhatunk és a tábla széléig szórunk. A szóráskép szélessége a határszórt oldalon akár le is felezhető.

 

MŰSZAKI TARTALOM

 

 

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés