Készenlét Zrt. - Kverneland Exacta CL EW műtrágyaszóró

Kverneland Exacta CL EW műtrágyaszóró

Műtrágyaszórás könnyedén Exacta CL EW súlymérős tárcsás műtrágyaszóróval

Leírás

Műtrágyaszórás könnyedén kisebb gazdaságok számára!

Az Exacta CL EW függesztett tárcsás műtrágyaszóró ideális kisebb vállalkozásoknak!

Az Exacta CL EW súlymérős műtrágyaszró egyesíti a kényelmet, az adagolási pontosságot és a csúcstechnológiás műtrágyaszórást. A műtrágyaszóró munkagép munkaszélessége akár 28 méter, a tartály kapacitása pedig 2000 liter.

Az ISOBUS kompatibilis súlymérős műtrágyaszóró egyedi referencia szenzorral szerelt, amely automatikusan korrigálja a dőlést és a rázkódást. Ennek köszönhetően a műtrágyaszórók mérőrendszere nagy pontossággal működik dombos és egyenetlen körülmények között is. A sebesség arányos kijuttatás az automata kalibráció kombinációjával minden esetben pontosan dolgozik – nincs alul vagy felül dozírozás - ami jobb terméseredményeket és műtrágya megtakarítást eredményez.

GPS vezérlésű műtrágyaszóró használatával történő munkavégzés során a függesztett műtrágyaszórók 2 db szakasszal tudnak dolgozni, kombinálva alap szakaszvezérléssel max. 8 szakasz érhető el (függ a munkaszélességtől). Az automatikusan ki/be tudják kapcsolni a táblavégi fordulókban a GEOPOINT alapján. Az alkalmazási térképek szerint még differenciált kijuttatás is lehetséges. A műtrágyaszórók alkalmasak változó dózisú feladatok, kijuttatási tervek végrehajtására is. Az Exacta CL EW működtethető IsoMatch Tellus PRO vagy IsoMatch Tellus GO+ terminálról vagy bármelyik ISOBUS kompatibilis traktor terminálról. Abszolút pontosság minden körülmények között: garantált a szórás minősége! Költséghatékony és növeli a minőséget: könnyedén elszórjuk!

 

Az Exacta CL-EW előnyök:

Pontos műtrágyakijuttatás a CentreFlow rendszerrel
Mérőcellák a különleges referenciaszenzorral kombinálva a legnagyobb szórási pontosság érdekében
EasySet a gyors és egyszerű beállításhoz
Növelje a profitot a megfelelő határszórási rendszerrel
Az Exacta CL-EW ISOBUS kompatibilis
Takarítson meg műtrágyaköltséget és javítsa a minőséget!
Növelje a teljesítményt az alap szakaszvezérléssel

 * Függ a műtrágya típusától és a szórólapátok fajtájától

 

Centre Flow szórásrendszer

Nincs verődés, nincs ütődés, nincs porosodás: központi ráfolyással, a műtrágya még a szórólapátok elérése előtt, folyamatosan veszi fel a centrifugális erő segítségével a tárcsa forgási sebességét.

Pontos szóráskép: A nagy átmérőjű 8 lapátos tárcsák, 9-45 m-es munkaszélességű szórást tesznek lehetővé. A dupla átfedésű szóráskép páratlanul pontos szórásképet biztosít. Ez nagyon fontos a nagy teljesítményű műtrágyázás ás haladási sebesség esetén.

Minimális szélhatás, maximális tolerancia: Lapos/sík szórótárcsák és vízszintes szóráskép szimmetrikus szórásképet ad.

Következetes szóráskép: 8 lapát szórótárcsánként, 8 szektor fordulatonként egyenletes eloszlást biztosít. Dupla átfedésű szóráskép.

Garantáltan pontos szóráskép dombos területen is: A műtrágya mindig ugyanazon a ponton - feladási ponton - folyik rá a szórólapát teljes hosszában végig "utazik".

CentreFlow Szórási Rendszer

 

Súlymérő rendszer

Állandó dinamikus "online - kalibráció" magas frekvenciájú kommunikációs jellel.

 

Kverneland egyedi referencia szenzor technologiája: az összes negatív hatást automatikusan korrigálja és kijavítja, ezzel biztosítva a legjobb szórási pontosságot, még dombos terepen is. A Kverneland referencia szenzor mindig abszolút pontos, mert minden kilogramm számít!

 

Súlymérő cellák egyedi referencia szenzorral:
    - Automata kalibráció és folyamatos súlymérő rendszer
    - Automatikus korrekció lejtőkön
    - Automatikus rázkódás korrekció, még egyenetlen terepen is
    - Automatikus sebességgel összefüggő adagolórendszer
    - Nem szükséges kalibrációs teszt

 

Nagyfokú pontosság minden talajon: a szórás minősége garantált! Időt takarít meg és növeli a minőséget!

 

Súlymérő rendszer

 

EasySet: egyszerű beállítás

A kompakt EasySet 'táblázat' jelentős egyszerűséggel beállítható a kijuttatandó dózis mennyisége. A két hidraulikusan üzemeltetett adagoló lemezen, három-három lefolyó nyílás biztosítja a műtrágya egyenletes lefolyását a tartályból a szórótárcsákra.

 

A Kverneland műtrágyaszórók fejlesztő csapatának a tesztcsarnoka állandó tesztelést és fejlesztést biztosít egész évben. Minden egyes teszt megfelel a legszigorúbb nemzetközi és minőségi szabványoknak.

 

A pontos szórás kulcsa a legjobban hasonlító műtrágya kiválasztása a szórási táblázatból, a fajsúly és a szemcseméret ismeretében. A Kverneland Exacta szórási rendszer lépései segítséget adnak a műtrágyaszóró pontos beállításához, bármilyen talajviszonyhoz.
     1. A műtrágya típusának kiválasztása
     2. Szemcseméret és eloszlás meghatározása
     3. Fajsúly meghatározása

 

EasySet: Egyszerű beállítás

 

AutoseppApp

A legfrissebb műtrágyaszóró beállítások ezentúl mindig rendelkezésére fognak állni. Az AutosetApp egy olyan alkalmazás (szoftver alkalmazás), amely IsoMatch Tellus PRO vagy IsoMatch Tellus GO+ univerzális Terminálon érhető el. Az AutosetApp alkalmazás alapfelszereltségként a IsoMatch GEOCONTROL szoftverébe van építve. Az alkalmazás közvetlenül összekapcsolja a GEOSPREAD súlymérős műtrágyaszóróval és automatikusan beállítja azt, az előre bevitt értékeknek megfelelően. Az AutosetApp Alkalmazás használható Exacta CL EW és TL súlymérős műtrágyaszórókon egyaránt, kivéve azoknál a gépeknél, ahol a feladási pontot még kézzel kell beállítani.

 

AutosetApp

 

MŰSZAKI TARTALOM

 

 

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés