Készenlét Zrt. - Kehelygumi

Kehelygumi

A szuper lágy kehelygumink a speciális tervezésnek és gyártásnak köszönhetően lehetővé teszi a magas teljesítményt, különleges fejési sajátosságokkal, alacsony kehely lecsúszással és kiválló tartóssággal.

Leírás

 

A szuper lágy kehelygumink a speciális tervezésnek és gyártásnak köszönhetően lehetővé teszi a magas teljesítményt, különleges fejési sajátosságokkal, alacsony kehely lecsúszással és kiválló tartóssággal. A Mooreparkkal közös kutatási programunkban középpontba helyeztük egy olyan fejőgumi kifejlesztését, amelynek alacsonyabb a lecsúszási szintje, kiválló a fal mozgása és teljes tejkinyerés érhető el vele. Az eredmény a Dairymaster 916S kehelygumi lett.

Folyamatos tesztelések megmutatták, hogy a 916S kehelygumi túlteljesít minden más fejőgumit. A Dairymaster vevőinek 10% feletti tejhozam növekedésük volt, amikor összehasonlították más rendszerrel. Nagy hozamú tehenek jelentik a legnagyobb kihivást a modern fejő berendezéseknek, de a mi rendszerünk előnye magától értetődik ezekben az esetekben.

Amikor a Dairymaster 916S kehelygumit a a pulzációs rendszerünkkel együtt használják, akkor a megvalósíthatják a fejőstelepek sikerességét világszerte.

 

Képek

Prospektusok

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés