Készenlét Zrt. - Elérhető pályázat FARESIN etetőkocsikra!

Elérhető pályázat FARESIN etetőkocsikra!

FARESIN LEADER PF ÖNJÁRÓ TAKARMÁNYKEVERŐ-KIOSZTÓ KOCSIK

A magyar piacon régóta piacvezető termékek közé tartozó Faresin önjáró takarmánykeverő-kiosztó kocsik felépítése (maró, kabin elől, középen a keverőhombár, hátul pedig a motor) garantálja a pontos precíz munkát, a könnyű kezelhetőséget, a könnyű karbantartást és az optimális súlyelosztást.

Az önjáró Faresin takarmánykeverő-kiosztó kocsik meghajtásáról 140LE négyhengeres, 210-260 LE hathengeres DIESEL motorok gondoskodnak. Ezekre a motorokra jellemző a magas nyomatékszint alacsony fordulatszámnál (fogyasztás csökkenése), a megbízhatóság, könnyű szerelhetőség.  A gépek 2 vagy 3 sebességi tartományban tudnak dolgozni.

A Faresin gép irányíthatóságát segíti a három különböző kormányzási mód, megkönnyítve gépkezelő munkáját különböző körülmények között (első kerék-kormányzás, négy kerék-kormányzás, oldalazó kormányzás), és az összkerékhajtás (4WDS). Carraro Heavy duty hidak epiciklikus hajtóművel garantálja a nagy teljesítményt és a tartósságot. Elektromos ellenőrzésű hidrosztatikus meghajtás: precizitás a gép mozgatása közben. Teljesen hidrosztatikus marás és keverés: maximális kontroll függetlenül a motor teljesítményétől.

 

A Faresin takarmánykeverő-kiosztó kocsikon a mérleg 4, vagy 6 mérlegcellás, felel a kitűnő keverésért, majd a kiosztáshoz. A mérleg lehet csak egyszerű monitoros vagy akár a precíziós mérlegrendszer. A Faresin önjáró takarmánykeverő-kiosztó kocsik kabinja minden munkakörülmény között megfelelő rálátást enged a munkaterületre, ergonomikusan tervezett klimatizált kabinbelső pedig a precíz, könnyített munkavégzést szolgálja. A multifunkciós Joystick a precíz munkához: csiga fordulatszám, motor fordulatszám, maró fordulatszám és irányváltás vezérléséhez.

A Faresin takarmánykeverő-kiosztó kocsik nagy választéka optimális választás lehet minden partnerünk számára, mert a Faresin gépek a legkisebb állatlétszámmal dolgozó teleptől akár több ezres állatlétszámú telepeknek is tud megfelelő méretű és felszereltségű Faresin takarmánykeverő-kiosztó kocsit biztosítani.


FARESIN VONTATOTT TAKARMÁNYKEVERŐ-KIOSZTÓ KOCSIK

FARESIN PF FCC VERTIKÁLIS ETETŐKOCSIK:

A közepes / nagy méretű gazdaságoknak tervezett vontatott PF 1, 2 vagy 3 csigás gépek. A  PF FCC robusztus váza nagy mennyiségű termék kezelésére képes, a 4 vagy 5 mérőcella a pontos mérést biztosítja (rakodási fázisban is). A kétfokozatú mechanikus sebességváltó (csigafordulat) a TMR típusától függően különböző keverési sebességet tesz lehetővé. A rendelkezésre álló számos kiegészítő funkció bármely telep, vagy különleges követelményekkel rendelkező állattenyésztők igényeit, elvárásait ki tudja elégíteni.

FARESIN RAMBO VERTIKÁLIS ETETŐKOCSIK:

A gép fő jellemzője az egyszerűség. Az egyszerű használat és az extrém kezelhetőség garantálja a keverés kiváló minőségét. A vonórúd gyorsan csatlakoztatható, és az oldalsó ürítés különféle pozíciókba helyezhető. Egy csigás kivitel.

FARESIN MASTER HORIZONTÁLIS ETETŐKOCSIK:

Alkalmas azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek „önrakó” rendszerre van szükségük a TMR összetevők betöltési szakaszában. A Master-re a hátsó maróredszer szerelhető bármilyen termék betöltéséhez. A vízszintes keverőcsiga lehetővé teszi a kompakt méreteket és a TMR összetevők gyors aprítását, keverését.

FARESIN TWINNER VERTIKÁLIS ETETŐKOCSIK:

A Twinner sorozat a „Butterfly” csigáknak és a keverőtartály sajátos geometriájának köszönhetően kiválóan teljesítő gép a keverés időtartama és minősége szempontjából, ha szénában gazdag, csomagolt és különösen kemény hosszúszálas termékekben gazdag TMR összetevőkkel dolgozik. Kompakt méretű legyen, különféle kirakodási lehetőségekkel lehet felszerelni: láncokkal, mozgatható, csúszdával és kétoldalasan. Opciósan szalmabefúvóval lehet szerelni (almozás).

A termékekkel és részletekkel kapcsolatban kérjük keresse területi képviselő kollégáinkat illetve termékreferensünket:

Martonfalvi Csaba

Faresin termékreferens

Tel.: +36 30 3857582

E-mail: martonfalvi.csaba@keszenlet.hu

 

Vissza a hírekhez
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés