Készenlét Zrt. - Weidemann Hoftrac 1190e törzscsuklós rakodógép

Weidemann Hoftrac 1190e törzscsuklós rakodógép

CO2-gázkibocsátás, zaj és koromrészecskék az épületeken – ez már a tegnapé! Az elektromos meghajtású Hoftrac 1190e géppel teljeen emisszómentesen és jelentősen zajcsökkentett módon lehet dolgozni helyben.

Leírás

Ez mind a vezetőt, mind a környezetet jelentősen kíméli. Ezáltal a rakodó egyenesen predesztinált a beltéri használatra. Az opcionális, kifinomult fűtési koncepcióval ellátott fülkével a gép egész évben sok örömöt okoz. A beépített 48 V-os lítium-ion akkumulátor három különböző teljesítménykategóriában kapható, így a futási és töltési idő optimálisan hozzáigazítható az adott üzemeltetési követelményekhez.

 

1190e

Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor

Az alkalmazási területtől és a céltól függően mindig a megfelelő méretű akkumulátor választható ki.
Összesen három karbantartásmentes lítium-ion akkumulátor áll rendelkezésre: Az alapkivitel teljesítménye 14,1 kWh, opcióként 18,7 kWh vagy 23,4 kWh is elérhető.
Alapfelszereltségként 3 kW-os fedélzeti töltőkészülék van felszerelve. Opcionálisan egy második 3 kW-os fedélzeti töltőkészülék is választható, hogy a töltési teljesítményt összesen 6 kW-ra növelje, ami a közepes és nagyméretű akkumulátorok esetében a gyors töltési idő eléréséhez megfelelő.

 

 

1190e

Egyszerű rakodási lehetőségek

A központi rakodófedél kívülről könnyen hozzáférhető. Mögötte található az aljzat, az aktiváló kapcsoló és a töltöttségi szintjelző.
A töltőkábel (2-es típusú dugó a gép oldalán, az autóiparból ismert), beleértve a vezérlődobozt is, többféle dugóval kapható: 230 V / 10 A Schuko, 230 V / 16 A CEE (kék, 3 pólusú), 400 V / 16 A CEE[1] (piros, háromfázisú, 5 pólusú) és 400 V / 16 A (2. típusú csatlakozó Wallbox, IEC 62196) és egyéb adapterdugók.
Mindent egybevetve, az új rugalmas töltőrendszer hatékony és biztonságos töltési folyamatot kínál.

 

 

1190e

Nagy teljesítményű elektromos meghajtás

Az 1190e teljesítménye megegyezik a dízelmotoros változatéval, a billenési teherbírás pedig még ennél is nagyobb, mivel az 1190e súlyelosztását az alacsonyabb súlypontra optimalizálták. Az e-hajtás tehát nem jár teljesítménybeli hátrányokkal a hagyományos dízelhajtáshoz képest.
Az elektromos meghajtású gépek termelékenysége megnövekedett a dízelüzemű gépekhez képest. Összességében az elektromos meghajtás hatékonyabb és eredményesebb, mint a dízel meghajtás, és a környezetbarátabb alternatívát jelenti.

 

Alacsonyabb üzemeltetési költség

Az üzemeltetési energiaköltségek jelentősen magasabbak egy dízelüzemű gép esetében, mint egy elektromos meghajtású gép esetében. Az e-gép magasabb beszerzési költségei egy idő után megtérülnek, így a teljes használati időt tekinteve ez még gazdaságosabb beruházást is jelent.

 

 

 

1190e

Kényelmes fülke

Az 1190e fülkéje lehetővé teszi, gép egész évben, kényelmesen történő használatát, téli üzem esetén is A vezető igényeinek megfelelően optimalizálták, számos funkciót kínál, és biztonságos és kényelmes munkavégzést tesz lehetővé.
Kompakt építési módja ellenére a fülke elegendő helyet kínál a vezető számára. Az alacsonyan elhelyezett ablakok és a gép rövidített falra biztosítja a legjobb panorámakilátást. Az elektromosan fűthető első és hátsó ablakok minden időjárási körülmények között optimális kilátást biztosítanak. A színorientált kezelési koncepció és az ergonomikusan kialakított kijelző biztonságos és kényelmes munkavégzést biztosít.
Jó szellőzés klímaberendezés nélkül is: a jobb és bal oldali ajtók a résszellőzés érdekében zárhatók és 180°-ban nyithatók; a hátsó ablak is felhúzható. A fűtési koncepció minden igényt kielégít: Szériafűtés, még nagyobb teljesítményű komfortfűtés, tetőfűtés és ülésfűtés.

 

 

1190e

Elektromos rögzítőfék

Az elektromos rögzítőfék automatikusan bekapcsol, ha a gép áll, a menetirány semleges állásba van állítva, vagy a vezető elhagyja az ülést. A rögzítőfék automatikusan kiold, amikor a gépet a gázpedál segítségével ismét sebességbe helyezik. Ez maximális biztonságot és kényelmet nyújt a járművezető és munkakörnyezete számára. A gép így nagyon hatékonyan működtethető az elektromos rögzítőfékkel.
Az elektromos rögzítőfék kényelmes Auto-Hold ill. Hill-Hold funkciót is kínál. Ez megakadályozza, hogy a gép akaratlanul elguruljon, és így növeli a biztonságot munka közben.
Természetesen az elektromos rögzítőfék egy kapcsoló megnyomásával manuálisan is aktiválható vagy deaktiválható. Így a vezető mindig kézben tartja az irányítást, és saját igényei és szokásai szerint dolgozhat a géppel.

 

 

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés