Készenlét Zrt. - MooMonitor+ aktivitás mérő

MooMonitor+ aktivitás mérő

MooMonitor Ivarzásfigyelő Rendszer - A szakszerű állománykezelés egyik alapvető munkafolyamata az ivarzó tehenek felismerése

Leírás

A DAIRYMASTER büszke, hogy bemutathatja a technológiailag legfejlettebb aktivitás mérő eljárást teheneknél.

A szakszerű állománykezelés egyik alapvető munkafolyamata az ivarzó tehenek felismerése. Az állomány növekedésével a munkaerőigény megnő és a rövid folyamat alatt egyre kevesebb idő marad a szemrevételezéssel történő ivarzás megfigyelésre. A nagy, fejlődő gazdálkodónak szüksége van egy megbízható segítségre, és itt jövünk a képbe mi.
A MooMonitor figyelni fogja az állományodat a nap 24 órájában, 7 nap egy héten, az évnek 365 napján, megkönnyebbítve a tervezésé a borjaztatásnak.

Jellemzők

• MEMS alapú érzékelés (micro electro-mechanikus rendszer)
• Példátlan megfigyelési pontosság
• Kompatibilitás a fül címkés azonosító rendszerrel
• Intelligens energiagazdálkodás, amely meghosszabbítja az elemek élettartalmát
• Cserélhető elemek

Hogyan dolgozik

A Dairymaster MooMonitor segít kiválasztani azokat a teheneket, amelyeknek magasabb szintű a fizikai aktivitása, ami az ivarzó állatokra jellemző. A MooMonitor méri a tehenek aktivitását MEMS alapú érzékelő segítségével és tárolja az információkat.

Ez a rendszer nagyon pontos, gyors felmérést készít. Az időközönként rögzített adatok a MooMonitor vezeték nélküli vevő egységével egyszerűen letölthetők, kiolvashatók például fejéskor, amikor a tehenek belépnek a zsufolótérbe. A MooMonitor a megnövekedtet aktivitás jelzését, kombinálja az állatorvosi adatokkal és az állat megfigyelésével. Ellátja a vezetőt egy olyan hasznos eszközzel, amellyel a leghatékonyabban tudja irányítani a reprodukciós folyamatokat az állományban.
A MooMonitor a Dairymaster központjában hosszas kutatási munka eredményeként került kifejlesztésre.
Az aktivitásmérő használható önmagában önálló egységként, vagy teljesen egybeolvasztva a Farm Manager–en keresztül akár a telefonnal, amely egyedülálló a DairyMastertől.
A Farm Manager lehetővé teszi, hogy a farmer kommunikáljon az ő Dairymaster fejőházával a mobilján keresztül. Az információt egyszerű szöveges üzenet formájában elküldi a farmer és a Milk Maneger program a DairyMaster Farm Messenger segítségével értelmezi azt. Ez az innovatív megoldás teszi lehetővé, hogy a farmer változtatni tud a fejési paramétereken, miközben szemrevételezi az állományt, legyen bárhol a világban.


 

Képek

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés