Készenlét Zrt. - Dairymaster Revolver fejőberendezés

Dairymaster Revolver fejőberendezés

Dairymaster Revolver karusszel fejőberendezés

Leírás

A Dairymaster Swiftflo Revolver fejőház a világ egyik legfejletebb fejő rendszere. Minden technológiánk benne van az új fejlesztésekben és az új tervezésben.
 

Felszereltségi szintje a felhasználó által megkívánt automatizálási szinttől függ. Néhányan teljesen automata Swiftflo Revolver telepítését választják azonnal, mások pedig, kevésbé automatizáltat előtérbe helyezve a későbbi bővítés lehetőségét. A Swiftflo Revolver lehetőséget ad, hogy szükségletüknek megfelelő méretben legyen tervezve. A tervező csapatunk kézséggel fogadja bármilyen fekvésű fejőház tervezését, és a nagyon nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink széles körű tanácsot és támogatást nyújtanak.
 

Tehenek belépnek a bejáraton keresztül, amely egyenként azonosítja őket, ezután belépnek a kör alakú fejő felületre. A takarmány automatikusan kiadagolásra kerül a beprogramozott mennyiség alapján, amely a tejtermelés alapján, súlynövekedés, vagy laktáción belüli állapotuktól függ.
 

RotaryRotary Dairymaster

A fejőházi hangrendszer informálja az fejőt minden fontos üzenetről a hangrendszeren keresztül és vizuális üzenetet is mutat a kijelzőn a tej mérő terminálon.
Amikor a fejő egység aktiválódik a kelyhek kioldódnak és egy automata visszatartó egység ereszkedik le a tehén mögött, ez biztosítja hogy az állásba maradjon a fejés alatt. A tej keresztül folyik a tejelvezetéken, miközben a menyisége a Weighall tejmérőn keresztül feljegyzésre kerül. Amikor a fejés befejeződik a tehenek fejés adatai összehasonlításra kerülnek az előző fejés adataival, és ha egy normális (átlagos) fejés történt az automata késleltető felemelkedik, egyébként a késleltető visszatartja a tehenet. Ezután a válogató kapu segítségével elkülönítik őket és az automata tőgyfertőtlenítő segítségével a tőgybimbókat fertőtlenítik.

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés