Készenlét Zrt. - Többíves, egyenes lábú szerkezet

Többíves, egyenes lábú szerkezet

Többíves, egyenes lábú szerkezet többféle méretezésben, egyedi igények alapján

Leírás

TÖBBÍVES, EGYENES LÁBÚ SZERKEZETEK

Többíves alagútas szerkezetek, az egymás mellett álló tárolók ideálisak takarmányok és áruk illetve gépek és mezőgazdasági gépek tárolására továbbá takarmány tárolására is. A tartó oszlopok horgonyzott acélból készültek. A borító ponyva tűzálló és a nagyobb erejű szél ellen is tökéletesen ellenálló. A szerkezet rögzítése történhet lebetonozott talajon illetve egyenletes sima felületű talajon.
Kiszámított és certifikált adatok: hó: 360daN/mq - szél: 120km/h
Magassága: 3-6 m
Szélessége: 7-12 m

Kérésre tervezünk nagyobb tárolókat is.

Az épületeket egyedi igényekhez és egyedi körülmények figyelembevételével állítjuk össze, kérés szerinti zárással és egyéb kiegészítőkkel.

Az épületek természetesen rendelkeznek a szükséges EU minősítéssel, megfelelnek a hazai építészeti előírásoknak. Eleget tesznek a szükséges hó és szélterhelhetőségi elvárásoknak. Nem igényelnek hagyományos értelembe vett alapozást, földre, betonra egyaránt felhúzhatók. Gyakorlatilag bármilyen egyedi igénynek megfelelően felépíthetők. A hagyományos építési eljárásokhoz képest sokkal gyorsabban felépítetők, akár néhány nap alatt, építési engedély nem szükséges, mivel bármikor könnyen le és felépíthetők. A termékkör pályázható, mivel a MVH gépkatalógusban szerepel.

 

Prospektusok

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés