Készenlét Zrt. - Güttler GreenMaster gyepápolás

Güttler GreenMaster gyepápolás

A GreenMaster moduláris felépítésének köszönhetoen alkalmas gyepápolásra, egyéb szálastakarmány növények, mint például a lucerna esetében hozamfokozásra, és egyéb szántóföldi felhasználásra is.

Leírás

Hozamfokozás a GreenMasterrel

A GreenMasterben található HarroFlex simítós borona az állítható simító egységnek, valamint a két sorban elhelyezett boronáknak köszönhetoen rendkívül jól tünteti el az egyenetlenségeket, mint például a vakondtúrásokat, és lazítja fel a lenemezesedett gyepréteget, amely gátolja a gyökérzóna szellőzését. 
A GreenMaster vetőkombináció a gyomfertőzöttség megelőzésére is alkalmas, mert ezzel a megoldással például az olyan agresszív gyepalkotó gyomnövény, mint a sovány perje, is kiirtható. A gyomirtással egy menetben megtörténik a gyep felülvetése is, amirol a pneumatikus EPS 5 vetőgép gondoskodik. A gép a vetőmagot közvetlenül a Güttler henger elé juttatja, ami a magokat magágymélységig a talajba nyomja.

Egyaránt alkalmas gyepápolásra és szántóföldi felhasználásra is

A GreenMaster moduláris felépítésének köszönhetoen alkalmas gyepápolásra, egyéb szálastakarmány növények, mint például a lucerna esetében hozamfokozásra, és egyéb szántóföldi felhasználásra is.
Szántóföldi felhasználás esetén a GreenMaster vetokombinációval zöldtrágya növényeket is vethetünk közvetlenül a nyári tarlóhántás után. A további költségmegtakarítás érdekében javasolt, hogy a tarlóhántásra a Güttler SuperMaxx tarlóhántási technológiát alkalmazzuk. Szántóföldi felhasználás esetén, a Güttler SuperMaxx kultivátorral elokészített talajba akár repcét is vethetünk a Güttler GreenMaster vetokombinációval.

A kukoricatarló költségkímélő hasznosítása: takarmány rozs vetés egyszerűen

A GreenMaster univerzális vetőkombináció alkalmazásával lehetőség nyílik nem csak a nyári kalászos betakarítások utáni zöldtrágya növények vetésére, hanem köztes növényként rozs vetésére is közvetlenül kukorica tarlóba. A GreenMaster talajsimítója a kukoricaszárakat a talaj felszínéhez közel eltöri, míg a kettős boronasor a talaj legfelső rétegét fellazítja. A szórva vető egység erre a talajra juttatja ki a vetőmagot, amit azután a Güttler henger magágymélységig bedolgoz. Az így keletkező rozs kiválóan alkalmas zöldtakarmánynak, amelyet kevés ráfordítással érhetünk el az egy menetes művelésnek köszönhetően.

  • 2,40 m – 9,30 m munkaszélességben
  • függesztett kat. 2
  • hidraulikus csukás
  • opciós RipperBoard simító (1)
  • 2 sor dupla hajtású Ø 12 mm rogósborona, 75 mm osztásközzel (2)
  • Ø 330/380 mm vagy Ø 450/500 mm Standard hengerrel (3)
  • 6,30 m munkaszélességtől futóművel
  • GreenMaster 250-300 200 literes,
    GreenMaster 640-770 660 literes,
    GreenMaster 940 2 x 410 literes vetőgéptartállyal

Képek

Prospektusok

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés