Készenlét Zrt. - Rólunk

Rólunk
Rólunk

A 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalatunk jogelődjét, a pápai központtal működő Készenlét Kft-t 1990. október 1-én alapították. Az alapító tagok és a szakmai gárda a több mint 40 éve alapított Taurina vállalat oszlopos tagjaiként szerezték meg a megfelelő szaktudást, mely később alapjául szolgálhatott a saját vállalat megalapításához. Az alapításkor kitűzendő célok megfogalmazásában segítettek a tulajdonosok mezőgazdasági nagyüzemek vezetése során megszerzett tapasztalatai is.


A Készenlét Kft. tevékenysége a múltból fakadóan az állattenyésztési technológiák kereskedelmére és szervizére alapozódott. A megfelelő háttér biztosíték volt a folyamatos fejlődésre, melyet jól példázott az, hogy 1995-ben vállalatunk részvénytársasággá alakult, megteremtve ezzel a nagyobb lendületű fejlődés lehetőségét.

A kezdetek technológiáját partnereink egyre szaporodó megkeresése révén is bővíteni kellett, így a stabil technológiák, mint pl. a komplett fejés,- és hűtéstechnikai berendezések mellett palettánkat bővítettük mobil gépekkel is. Felismerve már akkor a takarmányozás minőségének és a megfelelő TMR használatának fontosságát, az olasz Faresin takamánykeverő-kiosztó kocsik forgalmazása mellett döntöttük. Az azóta elért piacvezető pozíciónk is visszaigazolta választásunk helyességét.

 

A mobil technológiák sorát a teleszkópos rakodógépek, valamint a trágyakezelés gépei folytatták. A gazdaságok szűkülő lehetőségeik miatt a munkaerő költség csökkentésének és az anyagmozgatás egyre növekvő igényének megfelelően próbáltunk a fenti kihívásoknak megfelelni.

Úgy gondoljuk, hogy a mezőgazdasági technológiák működését csak a megfelelő felszereltségű és képesítésű szakszerviz biztosíthatja megnyugtatóan, ezért mára a szükséges gyári oktatások mellett megfelelő műszerezettségű szervizautók is garantálják a színvonalas szervizszolgáltatást.


A mezőgazdaságban végbement folyamatok miatt 1998-tól megkezdtük a növénytermesztési technológiák nagy,- és kiskereskedelmét, mely azóta már teljes egészében kiteljesedett, és komplett technológiai sorral állunk meglévő és jövendő partnereink rendelkezésére.

2007-től vállaljuk komplett építészeti beruházások lebonyolítását generálkivitelezői szerepkörben, melynek köszönhetően több referencia beruházást valósítottunk meg és mára számtalan referenciával rendelkezünk komplex istálló beruházásokat, trágyatárolókat és egyéb mezőgazdasági építményeket illetően de a forgalmazott borászati technológiáinknak köszönhetően több pincészeti üzem kivitelezésében és technológiával történő ellátásában is részt vettünk.

 

 

A tevékenységünk úgy tartjuk, csak akkor fejlődhet megnyugtatóan, ha velük párhuzamosan fejlődnek az üzletágak működését biztosító feltételek is. Ennek megfelelően mára az egész országot behálózó kereskedelmi, értékesítési tevékenységet támogatja 3 telephelyünk, amelyek mindegyikén a forgalmazott gépek bemutatására szolgáló külső területen túl rendelkezünk alkatrész szaküzlettel és raktárral valamint saját szervizműhely kapacitással. A több, mint 30 gépkocsiból álló flottánk biztosítja partnereink gyors kiszolgálását.

 

A Készenlét Zrt. mindezeken felül számos szövetség tagja, szakmai tudását felhasználva közvetlenül járul hozzá a mezőgazdaság alakításához.

 

Kellemes böngészést kívánunk!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés