Készenlét Zrt. - Sampo Verrato V4

Sampo Verrato V4

Sampo Verrato V4 kombájn - kistestvér nagy teljesítménnyel

Leírás

VERRATO V4 KOMBÁJN

A Verrato gyökerei mélyen a Sampo kombájnok DNS-éhez nyúlnak vissza. A termékcsalád az egész világot elárasztotta, a legegzotikusabb növényfajták kicsépelése érdekében. A világ minden tájáról kapott visszajelzések hozzásegítettek a sokoldalú és a valaha legmegbízhatóbb kombájnok kifejlesztéséhez. Ez a kombájn számos széleskörű tulajdonsággal rendelkezik- széles vágóasztal és cséplőegység, különböző motorok széles választéka, valamint nagyméretű gabona tartály.

A Verrato kiváló technológiája egy széles cséplőszerkezeten alapul, a nagy teherbírású cséplődob, 8 verőléc és 4 szalmarázó. A kombájn nagy 3.700 literes gabonatartállyal rendelkezik, hogy lehetővé tegye a hosszú ürítési időknek köszönhető cséplőidő növelését. A teljesítményt egy 150 LE 4 hengeres Tier4f vagy egy 185 LE 6 hengeres Tier3a Agco motor biztosítja. A Tier3a motor EU-ban és EPA területeken nem hozható forgalomba. A Verrato Hidrosztatikus meghajtású.

VÁGÓASZTAL

Több méretű vágóasztal létezik 3,1m – 4,5 m szélességben. A vágóasztal mérete a cséplő sebesség vagy a mező méret függvényében választható meg. A kereskedőkkel lehet konzultálni a megfelelő szélesség kiválasztásáról, hogy az Ön igényeinek teljesen megfeleljen.

A vágóasztal nagy átmérőjű csigája a gabonát hatékonyan a kombájnba vezeti. A munkát erőteljes ujjak segítik a 3,9m és ennél szélesebb vágóasztaloknál. A motolla magasságát hidraulikusan, a sebességét elektronikusan lehet állítani. Az előre/hátra beállítás mechanikus.

SPECIÁLIS ADAPTEREK

Speciális esetekben szükség lehet különböző adapterekre. Kukorica aratáskor egy 4 soros adapter helyezhető fel a 2045-re, igény szerint. Napraforgó adapter is elérhető a napraforgó aratásához.

DOB ÉS DOBKOSÁR

A Verrato modell egy 500 mm átmérőjű cséplődobbal rendelkezik; egy erőteljes cséplődob nyolc verőléccel.  A nagy teherbírású dobot eredetileg kukoricaföldekhez tervezték, ezért ez minden modellen alapfelszereltség. A dob öntvény lemezeire nyolc verőléc van rögzítve, szegecselve. A dob erőteljes szerkezetének köszönhetően a terhelési pontok alig észrevehetők.

A finoman huzalozott dobkosár a legigényesebb körülményeknek megfelelő tisztaságú cséplést biztosít. A zongorahúroknál is vékonyabb kosárhuzalozás lehetővé teszi a mindenkori folyamatos vibrációt, ezzel növelve a dobkosár kapacitását. Más növények, például kukorica vagy napraforgó betakarításakor egy univerzális, erősebb kosárhuzalozás áll rendelkezésünkre.

LEVÁLASZTÁS

A rázóasztal négy eltávolítható egységből tevődik össze. Ezeket tisztítás céljából a kombájnnal együtt szállított speciális eszközökkel lehet kihúzni. A Verrato modellben négy darab négylépcsős szalmarázó láda van. A könnyű tisztítás érdekében a szalmarázó ládáknak eltávolítható aljuk van.

A Verratot egy felső állítható rostával szállítjuk. A rostatoldatot a működési körülményeknek megfelelően kell kiválasztani. Egy szabványos toldatot minden modellhez alapfelszereltségként szállítunk.

Opcióként választható ferde toldat és repce toldat is.

Az alsó rosta kerek lyuk típusú. A kombájn megrendelésekor egy állítható alsó szita is választható.

GABONATARTÁLY

A kombájnt különböző gabonatartályokkal lehet szerelni, az Ön igénye szerint. A burkolat méretei meghatározzák a tartály kapacitását. A legkisebb tartály 3.300, a következő 3.700, és a legnagyobb 4.200 liter űrtartalmú.

A gabonatartályok alja W alakú minden modell esetében. Ez a konstrukció azzal, hogy a csiga középen helyezkedik el, hatékonyan biztosítja a tartályban levő gabona egyenletes eloszlását.

A kihordó cső is eléggé hosszú. A kihordó magasság alapfelszereltségnél 3,4 méter, de opcionálisan választható 4 méteres magasság is.

MOTOR, ERŐÁTVITEL

A Verrato egy hatékony Agco Power motorral van szerelve. A hatályos emissziós előírásoktól függően a kombájn szerelhető Tier3 vagy Tier4f motorokkal. A teljesítményt a 4 hengeres 150 LE-től a 6 hengeres 185 LE motorok határozzák meg. A beszívó nyílásnál a megfelelő levegőmennyiség a nagy hűtőrendszereket folyamatosan friss levegővel látja el. Egy forgó légfüggöny folyamatosan biztosított. Egy szíjmeghatásos légfúvó járókerék a hűtő körül elegendő hűtőlevegőt biztosít.

A kombájn hidrosztatikus meghajtású. Hidrosztatikus meghajtás esetén a 4-wd – 4 kerék meghajtás – is alkalmazható. Különféle gumiabroncs opciók állnak rendelkezésre, a betakarítási feltételek függvényében.

VEZETŐFÜLKE

A vezetőfülke megtervezésekor különös figyelmet fordítottak a vezetői kényelemre. A vezetési ergonómia és láthatóság rendkívül jó. A vezetőülés elhelyezkedése optimális, annak érdekében, hogy biztosítani tudja a megfelelő kitátást előre és a rálátást a késekre, csigára és az asztal sarkaira a széles, nagy ablakokon keresztül. Minden fülkében alapfelszereltség a fűtés.

A Verrato kombájn szabványos SR fülkével van szerelve. A hidrosztatikus modelleknél egy multi funkciós karral lehet irányítani a kombájnt. A karral irányítható a vágóasztal beállításai, valamint a vágóasztal és a motollák le-fel mozgatása.

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés