Készenlét Zrt. - Sampo AVARA kabin

Sampo AVARA kabin

Tágas, ergonomikus és modern. Három szó, amelyek a Comia sorozatú kombájn új fülkéjét jellemzik.

Leírás

AVARA KABIN

Ezek lényegében azok a tulajdonságok, amelyeket ügyfeleink nagyra értékelnek a kombájnok fülkéiben. Az ergonomikus munkakörnyezet lehetővé teszi számunkra, hogy az egész napos aratás során is éberen végezhessünk a munkát. Az új, modern megjelenéshez hozzájárulnak a széles látószögű visszapillantó tükrök és nyolc munkalámpa.

A Comia új Avara fülkéje kombinálja ezeket a funkciókat. Megújítottuk az egész munkakörnyezetet. Szélvédő, kormányoszlop, ülés, kezelő eszközök, légáramlás és érintőképernyő. Az aratási munka több órás jelenlétet jelent a fülkében. Az optimális és ergonomikus vezérlőberendezések biztonságosabbá teszik a munkát, és kellemessé teszik a hosszabb munkaidőt a gép kezelője számára.

MEGJELENÉS

Nyolc munkalámpa, modern LED nappali menetjelző és széles szélvédő. A belső 30 cm-vel növekedett meg, ami sok extra helyet biztosít. A vágóasztal tiszta és teljes láthatósága volt az egyik legfontosabb szempont, amelyet figyelembe vettek az új fülke tervezésekor. A láthatóság az A-oszlopok és a fülke padozatának átalakításával nagymértékben javult. A szélvédő a padló alatt kinyúlik, javítva a vágóasztal láthatóságát.

 

KONZOL

A multifunkciós kar csak az egyik része a Comia sorozatban használt kezelőeszközöknek. Az összes aratáshoz kapcsolódó tevékenység vezérlése (gép vezérlése és a vágóasztal) a kartámaszban összpontosul. A konzolnak 12 V és USB csatlakozói is vannak, de gondoltak a praktikus tároló rekeszekre, pl. mobiltelefonhoz.

HASZNÁLHATÓSÁG

Az új fülkében ülve sok praktikus részletet tapasztalhatunk. Van egy napellenző, amelyet le lehet húzni a fülke mennyezetéről. Több tárolóhelyet találunk, mint korábban, beleértve egy nagy tárolóhelyet a pótülés alatt, de ilyen a kartámasz konzol alatt elhelyezett tárolóhely is. opcionális kiegészítőként elérhetővé vált egy hűtő is az ételekhez és italokhoz, de praktikus a külön tárolórekesz munkaruhához és a gépben tárolt dokumentumok részére.

 

ERGONOMIKUS VEZETŐÜLÉS

Az Avara fülkéhez alapfelszereltségként légrugós ülés tartozik. A vezető biztonságát a könnyen beállítható biztonsági öv szavatolja. Ha ez nem elég, opcióként választhat egy ülést pl. hosszanti lengéscsillapítás és levegővezérelt alsó háttartóval. A Comia sorozathoz alapkivitelben egy nagy méretű utasülés is található. mely igény szerint visszahajtható. A szélvédő külső tisztítást fogantyúk segítik.

MINDENT EGY KÉZBEN

Az eltérő kézméretek miatt nagy kihívást jelentett az új kezelőegység tervezésekor. Mivel az összes fontos vezérlőgomb a multifunkciós karon került elhelyezésre, azokat optimálisan kell elhelyezni. A kar 45 fokos kialakítása különbözik a piacon alkalmazott más multifunkciós kartól. Ebben a helyzetben a kéz a kar tetején pihen, miközben továbbra is könnyedén tudjuk vezérelni a különböző funkciókat. Az optimális eredményt úgy sikerült elérni, hogy a multifunkciós kar tervezésekor kiemelt figyelmet szenteltek az ergonómiának.

 

COMVISION II.

ÚJ, FELHASZNÁLÓBARÁT ÉRINTŐKÉPERNYŐ

A 8:3 képernyő a legszélesebb kijelző a piacon. Munka közben az egyik kezével könnyedén vezérelheti az érintőképernyőt. A képernyő két nézetre van osztva, egy statikus és egy alternatív nézetre. Ön is kiválaszthatja az alternatív nézetet.

Könnyedén tudja állítani a képernyő szögét a gömbcsuklós kialakításnak köszönhetően. A az aratási folyamatok megfigyelése nagyon egyszerű, egyszerre láthatjuk pl. szemveszteségmérő monitort, a vágóasztal magasságát, a haladási sebességet és figyelmeztető jelzéseket. Probléma esetén a ComVision II felugró képernyővel és hangjelzéssel figyelmezteti Önt. A monitoron keresztül könnyen kiolvashatóak a lehetséges motorhibakódok is.

A gép beállítása

A jobb oldali menügomb megnyomásával változtathatja a nézetet, ezáltal be tudja állítani a dob és a ventilátor sebességét, valamint a cséplés beállítási tartományt. A C8 vagy C12 modellek esetén – melyek rendelkeznek előcséplő dobbal – ellenőrizni tudja a dobkosár beállításait is a képernyőről.

Közúti használat

Egyetlen kapcsolóval a fülkében ellenőrizhető hogy a hidraulika rendszer működése le van tiltva. A kapcsoló a ComVision II monitort vezetési módba állítja. A képernyő bal oldalán sebességmérő jelenik meg.

Tolató kamera

A képernyő jobb oldalán bekapcsolható hátrameneti kamera. De csatlakoztathat egy másik kamerát is a ComVision II. rendszerhez, pl. hogy tolatás esetén könnyen csatlakoztathassa a vágóasztal szállító kocsit. A képernyőbeállítások között lehetőség van a tolatás automatikus kijelzésére is.

Képek

Prospektusok

Nincs feltöltött prospektus az adott termékről!

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés